Worstelaars Body-Fit dubbelkampioen van Nederland!

Afgelopen zaterdag 14 april is het de worstelaars van Body-Fit/Hercules Amsterdam gelukt om de dubbeltitel Kampioen van Nederland voor clubteams te pakken! Het zou een avond met schitterende partijen worden op heel hoog internationaal niveau, plaats van handeling was het clubgebouw van Olympia Utrecht.

De scheidsrechters waren Ron Visser, Jan Loffeld en Arash Raynashvili. In de eerste twee competitiewedstrijden wist Body Fit zijn grootste concurrent ruimschoots voor te blijven en nam daar ook een bijna niet meer te overbruggen voorsprong, Sandow Arnhem kwam de derde wedstrijd ijzersterk terug met een heel sterk team en won ook alle gewichtsklasses toen. Maar voor de laatste wedstrijd nam Body-Fit geen enkel risico en trad op volle sterkte aan! Zo kreeg het in grote getale opgekomen publiek een aantal mooie acties te zien!

De opstelling van Body Fit was op grote plaatsen hetzelfde alleen waren er wat versterkingen bijgekomen om de sterkste worstelaars van Arnhem te verslaan en dat lukte ook!
Ruud Brinxma won een partij en werd 3e tot 55kg. Tot 60kg trof Wesley Mulder twee beresterke tegenstanders in zijn teammaatje Krasimir Krastanov (BF) die in een van de mooiste partijen de goeie worstelaar van Arnhem, Arslanbek Goyguereev geen schijn van kans liet (4-3, 6-0)

Tot 66kg had Body Fit de altijd trouwe Danny Schnater en de Fin Jukka Hyyiäien, Danny wist weer aardig zijn best te doen maar Jukka zorgde voor drie overwinningen en de meeste punten voor de Amsterdammers! In de 74kg waren Amir Sheik Hosseini en Martin Emilov net iets te zwak voor de overwinning. Tot 84kg wisten Melvin Witteveen en Nick van der Peppel leuke partijen neer te zetten en het was Melvin die derde wist te worden…

In de 96kg waren er sterke worstelaars vertegenwoordigd en naar de partij tussen Llyben Iliev (BF) en Sultanov (Sandow) werd reikhalzend naar uitgekeken, Iliev van Body Fit was na drie rondes worstelen ruimschoots de betere en won ook de hele klasse! Joey Berkenbosch wist ook twee partijen makkelijk te winnen van Karaman (Sandow) en Nijsingh (Halter) en werd derde!

Ook in het zwaargewicht was Body Fit sterk vertegenwoordigd met twee sterke mannen, Boy Roelofs en Pekka Rintamäki hadden de opdracht om het de grote Istapanyan (Sandow) moeilijk te maken en dat gebeurde, Pekka wist met zijn 96kg de grote Istapanyan van 110kg te verslaan!
Van de 7 gewichtsklasses wist Body Fit er 4 te winnen en dat betekende de Dubbeltitel voor de Amsterdammers olv Kamran Bakthiari en Bert Kops jr. , na de B-competitie dus ook de sterkste in de hoogste afdeling!

About The Author

admin

No Comments

Leave a Reply

Sportcentrum KOPS

Heeft u vragen of wilt u even hallo zeggen? Neem dan contact met ons op!

Adres:

Weesperzijde 115
1091 EN Amsterdam

Telefoon:

020 665 8896

Tijden:

ma t/m vr 10:00 t/m 22:00
zat 10:00 t/m 16:00