Kops-vechters schitteren in Litouwen, den Haag en in Neuss (Duitsland)

In het weekeinde van 23 september kwamen er veel Kops-vechters in actie in maar liefst 3 landen…
In Kaunas (Litouwen) bij het bekende KOK/Bushido gala kwamen Rodrigo Mineiro (Kickboksen) en Melvin van Suijdam (MMA) in actie. Onder begeleiding van trainers/coaches Jamal Karrouche en Bert Kops trad Melvin in zijn MMA partij aan tegen de gevaarlijke Darius Minkevicious, de partij duurde slechts 16 seconden en toen sloeg Melvin zijn tegenstander KO…!

Rodrigo Mineiro had een zeer beladen partij tegen home-favoriet Mindaurus Narauskas, de partij werd overduidelijk gewonnen door Rodrigo die een schitterende show neerzette.
Om het thuispubliek gerust te stellen werd de partij tot een onbeslist gemaakt.

Op dezelfde dag won Wesley Mulder (Kops/Simson Landgraaf) zijn worstelpartij in de Duitse Oberliga op punten van de Duitser Maik Shukalo.

Een dag later was Fightclub den Haag georganiseerd door Satisch Jhamai en daar deden maar liefst 5 Kops-vechters aan mee…
Badr Azhimi (Kops) versloeg Samed Zay op punten en pakte zo zijn tweede overwinning. Appie Ziadi (Kops) won ruimschoots op punten van Yassin Hajou. De derde Kops-vechter Zobeir Sakhi won in een toppartij van Alex Gerges ruimschoots op punten. Anass Echarouti (Kops) trad aan tegen Guilermo Blokland voor de Nederlandse titel, na een zware en spannende partij werd Anass terecht winnaar gemaakt en kreeg de Kampioenenbelt omgehangen…!

Tycho Brakel (Ruthless FC/Kops) versloeg in een mooie MMA partij Rida Zagdoudi (Duncan) door middel van ground/pound in de eerste ronde…
Een supermooi weekend dus voor alle Kops-vechters en een groot compliment voor trainer Achmed Habtat.

Anass Echarouti (Kops)
Anass Echarouti (Kops)
Zobeir Sakhi
Zobeir Sakhi
Tycho Brakel
Tycho Brakel
Wesley Mulder (Kops)
Wesley Mulder (Kops)

About The Author

admin

No Comments

Leave a Reply

Sportcentrum KOPS

Heeft u vragen of wilt u even hallo zeggen? Neem dan contact met ons op!

Adres:

Weesperzijde 115
1091 EN Amsterdam

Telefoon:

020 665 8896

Tijden:

ma t/m vr 10:00 t/m 22:00
zat 10:00 t/m 16:00